Konsultavtal

Juristbyrån Venture biträder företag som säljer konsult-tjänster med rådgivning och upprättande av lämpliga konsultavtal som är anpassade både till den marknad, bransch och målgrupp företaget riktar sig till samt de specifika typer av tjänster företaget tillhandahåller. Vi kan även bistå företag som avser ta in konsulter med att förhandla, granska och vid behov ta fram lämpligt konsultavtal.

Juristbyrån Venture arbetar även med SEO-byråer som tillhandahåller konsulttjänster inom sökmotoroptimering. Vi förstår den unika utmaningen som SEO-byråer står inför när det gäller att leverera effektiva resultat till sina klienter. Därför har vi skapat avtal som är anpassade specifikt för SEO-byråer och tar hänsyn till de behoven och kraven som följer med den här branschen.

SEO-byråer som söker rådgivning och stöd med avtal kan kontakta Juristbyrån Venture för en skräddarsydd lösning. Vi är också beredda att samarbeta med SEO-byråer som vill förhandla och granska sina nuvarande avtal för att säkerställa att de är lämpliga och effektiva. För mer information om våra tjänster för SEO-byråer, besök gärna vår samarbetspartner, på https://seogruppen.se.