Nyheter

 

Från och med den 1 september 2017 har Juristfirman Erik Wahlberg AB även mottagningskontor i Norrköping. Det innebär att firman nu har kontor på tre orter i Sverige; Örebro, Kristianstad och Norrköping. Adressen till mottagningskontoret i Norrköping är Slottsgatan 116, 602 22 Norrköping.

 

JCI Årets Medlem

Erik Wahlberg utsågs den 25 april 2015 av Juniorhandelskammaren JCI (JCI Sweden) till Årets Medlem i Sverige 2014, en utmärkelse han nu delar med tidigare års pristagare som exempelvis finansmannen Anders Wall.

_____

Från och med den 1 augusti 2015 välkomnas gamla och nya klienter till våra stora, nya, ljusa lokaler belägna på Oskarsparken 1 i centrala Örebro. Glöm inte heller att gå in på vår nya hemsida www.ewjuridik.se för mer information, juridiska nyheter, m m.

_____

Erik Wahlberg uttalade sig i DN Debatt den 30 april 2015 angående dom stängningar av konton som drabbat oskyldiga somaliska företagare i Sverige:

http://www.dn.se/ekonomi/terrorlagar-drabbar-svensk-somalier/

_____

 

ewrErik Wahlberg höll föredrag och debatterade i riksdagen den 16 januari 2015 avseende svenska bankers tillämpning av regelverket mot penningtvätt och finansiering av terorism.